18 mars 2013

Tråkmåns

Det är vad jag är nu för tiden.. Kommer hem, leker med lillan, städar o donar, äter o lägger mig till sängs runt 21...
Rolig flickvän man är.. Tur att helgerna finns då det känns som att man hinner med hur mkt som helst, men den tar tyvärr snabbt slut... Och tur är väl att jag trivs på jobbet så livet inte är allt för surt o tråkigt haha.

Någon som däremot inte alls är tråkig är min lilla plutta. Skrattar åt hennes nya påhitt varje dag och små ord kommer då o då fram :) på hennes egna söta sätt..
Idag lekte vi en lång stund i hennes rum. Hon går dit direkt när man säger "ska vi gå till ditt rum".
Märkte att hon visst har en ganska bra finmotorik.. Svårt att förklara vad det var hon gjorde men en liten plupp skulle in i ett hål och där satt hon länge och försökte träffa rätt. När det blev alldeles snett vände hon på den i händerna och lyckades sen få in den! Sen fortsatte hon ett tag och det va kul o se henne koncentrera sig så.
Sen ville hon läsa sin hundbok och den läste vi runt 6 gånger. Visste precis när bilden på de ätande hundarna kom "nam nam" eller när hundarna lekte med bollen "boll"..

Ska bli kul o va ledig ett tag vid påsk :) då ska vi umgås massor! Köpa det sista som behövs, gå till gustavsvik och använda hennes nya badring osså en tur till lek o buslandet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar