22 januari 2013

Orkar inte vara klantig

3 av dagens big nono:
1. Lillan ramlade och slog sig = stor bula i pannan!
2. Jag råkade ha sönder en del av hyllan, tur att den inte kommer att synas! Men skit också!
3. Det blir illa tvunget en till ikearesa! Vi köpte dörrar till bara EN hylla, men vi har ju faktiskt två!

Annars har det gått bra! Har lite ryggvärk efter allting men ingen fara.. Måste tyvärr ringa räddaren i nöden igen - pappa. Dels för dörrarna som måste köpas och för monteringen av de. Han hade rätt- dörrarna är svårast! Måste även först förankra dem i väggen så då behövs en borr. FY va skönt när allt är klart! Korgarna är jättefina så det kommer bli perfekt med expedithyllan i lillans rum :) får se när hon får flytta dit, men det blir nog ganska snart.. Hon vaknar en gång om natten för välling och runt 5-6 får hon sova med oss..

Nästa dilemma är hur vi ska göra med väggen/golvytan vart tvn är. En dröm vore med en lång vägghängd tvbänk, men det funkar nog inte.. Har en stor internetklump som hänger typ i mitten så den skulle vara i vägen! Våran fina klocka ska upp där iaf men vill inte göra ngt förrän vi bestämt oss hur resten ska se ut. Så svårt det kan vara..

Imorgon fixar jag sovrummet.. Med nya tavlor uppe vill man ha det extra fint så ska stryka våra nya fina sängkläder och bädda med nya överkastet! Är osäker på den så måste ju prova. Blir det bra så vill jag handla fina prydnadskuddar på Indiska :)

Tidigare åt vi en himla god middag som S fixade. En hel kyckling i ugn, potatis, champinjoner och sås. Vi som älskar olika tillbehör hade idag majs, inlagd kål, fefferoni, fetaost och ajvar. Mums! Inte så stereotypa när mannen fixar maten och kvinnan monterar en hylla haha. Men så är det ju 2013!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar