18 januari 2013

Ikea

Efter några timmar hos mommo o moffa drog vi till Ikea. Tänkte handla en del till Innas rum så vi hittade bord och 2 stolar, en lampa, lakan, tallrikar och en alldeles för liten matta som ska lämnas tillbaka! Tyvärr! Färgen är så perfekt ju :( vi som var så säkra på att det blir en bra storlek för hennes rum, men när den sen låg där ensam o fjuttig på golvet blev vi besvikna.. Åååh!
Inte nog med det så fanns det inga vita korgar till expedithyllan hon ska ha så fortfarande får alla leksaker ligga huller om buller. Skit oxå!
Ska försöka ta oss dit på söndag igen då de skulle få in fler och samtidigt köpa två bokhyllor och hitta en annan matta och lampa till vardagsrummet.. Tycker inte Ikea är så duktiga på taklampor så vi får nog gå runt en del för o hitta den där perfekta..
Dagens köp får bli lillans tidiga födelsedagspresenter från oss :)

När vi kom hem somnade lillan ganska direkt och ååååh så skönt att slippa massa gråt vid läggdags. Hon somnar så fint o man har en skön kväll för sig själva :)
Jag och S lyxade till det med ett bad som var alldeles för varmt så ca 8 minuter räckte haha. Det va den lyxen :)

Nu ska jag gå o lägga mig o hoppas på liiiite mindre gnäll imorgon.. Kanske ska iväg o diskutera lillans tårta? Kul o få vara med o "designa" den haha. En himla duktig tjej som ska baka den! Kolla in FBgruppen Sockersött så får ni se :)
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar