11 februari 2013

En lång dag

Oj va vi haft spring i benen idag! Först tog vi en sväng upp till stan dör jag hittade fina hissgardiner till lillan. Sen har vi åkt en hel del pulka och det var inte det lättaste med massa tjock snö... Sen hem för lite mat och ett bad. Inget lugnt o skönt bad för inte vill man väl sitta still då heller! Haha roligt var det iaf.
Helt otroligt vad barn tar efter oss vuxna! Inna tog lite schampo och började tvätta håret haha. Senare fick hon tag i smörkniven som hon började bre med på sin macka! Så duktig! :)
Lilla snigel akta dig börjar bli en favorit efter uttjatade imsevimse och hon sjunger med "akka ke" och i slutet ropar hon "deee" när vi kittlar henne. Så underbar tös. Trots en gnällperiod har vi väldigt roligt ihop :) speciellt när pappa också är hemma. På tal om gnäll - kan någon skänka mig mer tålamod? Tack!?!

Inte förrän virvelvinden la sig kunde jag
äntligen slappna av i soffan och bara ta det lugnt. Är så grymt trött så jag har svårt att hålla ögonen öppna haha.
Imorgon ska vi träffa Tanja och Olivia :) det var ett tag sen! Kul det ska bli :)

Resten av veckan ska Innas kalas planeras o förberedas ordentligt. Måste ju gå o storhandla snart! Tur att svärföräldrarna hjälper till, annars hade det blivit pannkaka av allt.
Längtar sååå till lördag. Äntligen träffa alla systrar me familjer igen.. Önskar vi alla bodde grannar!
Nu ropar kudden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar