21 juni 2012

Skön utedag

Idag har vi varit ute på två långa, sköna promenader. Hoppas solen stannar hos oss ett tag till...
Köpte en present till pappsan oxå som snart fyller 28 år :)

Inna har lärt sig en del nya grejer. Först började det med att hon hela tiden ville sitta upp, men nu har hon kommit på att man faktiskt kan stå oxå! Försöker man sätta ner henne, spänner hon benen ordentligt och skrattar när man snällt får ge upp och hålla henne en stund till haha. Sen har hon börjat (svårt o förklara) göra bubblor/spotta/gurgla. Låter så roligt och det ska börjas direkt på morgonen.
Hon kollar väldigt mycket på läpparna när man pratar med henne och formar munnen efter ljud man själv gör. Snart kanske det kommer ut samma ljud oxå?

Vi har fått in otroligt bra rutiner för lilltjejen. Nu vet vi när det är bäst för henne att sova under dagen, så hon somnar fint på kvällen oxå...Hon vaknar dock fortfarande efter ca 30-40 minuter och gråter en del, så man får liksom natta om henne. Det tar inte så jättelång stund, men hoppas detta försvinenr snart...

Lite smakportioner har hon oxå fått.. Man ska ju ge pyyyyttelite åt gången, men lillan har fått lite mer. Hon verkar ju så nöjd, så varför inte? Amningen är ju det hon blir mätt på ändå..

Nu ska jag ta upp en arg bebis i bärselen och städa lite innan vi säger godnatt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar