27 maj 2013

Lite nytt iaf

Inte världens framgång igår men en tröja, en klänning och ett par sandaler fick jag med mig. Känner fortfarande att sommargarderoben inte är fulländad men det lär den väl inte bli med en liten som växer och behöver nytt hela tiden och en semester som närmar sig :)

Idag mötte vi upp Dijana och Elvin på stan för att vi båda hade ärenden att uträtta och sen tog vi en härlig middag på Jensens. Njöt av deras goda biff och barnen var för det mesta glada. Inna blir ju ganska snabbt "kla" så jättemkt njutande av maten blev det kanske inte.. Åt snabbt upp medan jag underhöll lillan med majs, pommes och lite annat haha. Men så är det när det är roligare att gå runt o utforska sin omgivning! Klättra har hon också börjat förstå sig lite mer på så trapporna var spännande.

Resten av kvällen var det lite gnäll och "neeeejjjj" haha. Så roligt att hon förstår det så bra nu. Hon vet i förväg när mamma ska klä på henne då hon rymmer och säger nej eller när hon ska sättas i vagnen "nej nej nej" hahah. Än har jag inte tröttnat, men det kommer väl...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar